Ne demek?

Wiki Article

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi gestaltlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar ivedili hesap anında kapının muhtemel olan en az dönem kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendi kendine kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem bapnın sıkı tıkızya kapanmasını sağlamlamaktır.

Fevkda bucak yer özellikler; yangın kapılarında mahal vadi uygulayım özelliklerdendir. Bu özellikler yardımıyla yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının hariçya sızmaması konusunda önlem tuzakınmış olacaktır. Özellikle yangın olasılığı şiddetli olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının arazi alması da zorunu kılınmıştır.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra muhafaza eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha esen uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın çabucak kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla dürüst orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması bâtınin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara birebir olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak denetleme altına alınmasına yardımcı olabilir ve yangının özge bölümlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın Merdiveni Kapısı Acil çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Ankara Yangın Kapısı kaplamak isteyenler bireysel yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Bapları ile ilgili merak ettikleri tüm mevzular karşı bilgi sahibi olabilirler.

Yangın bapsı elbette hizmet mimarilmalıdır? Yangın kapıları rabıtalı bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın hizmetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını kurmak ciğerin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetleme edilmesi, bapnın mevsuk bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin dek olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkırmızııştığının muayene edilmesini bağırsakerir. Ayrıca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve nöbetaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı çoklukla 60 dakika, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 an süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page